fredag 8 januari 2010

Brrr...vad vackert och kallt det är... 50 graders skillnad

















Bild lånad av Fritidsresor. En av dom underbara stränderna vi var på.
Jag fryser...:). Är hemma i kalla Sverige igen och längtar redan tillbaka. Längtar till min dagliga outfit, bikini, värmen, havet, maten och allt annat. Mmmm!
Vi har rest i ett dygn. Eftersom vi flög på natten så halvsov jag de flesta timmarna.
Tror att kroppen får en chock att komma ut i kylan. Det är 50 graders skillnad :)! Jag har lite ont i halsen och är snorig idag men det är det värt :). Jag gör mer än gärna om det igen, snart :).
Idag ska det tvättas och pysslas här hemma. Jag ska ladda ner alla kort och sitta och njuta...den här karamellen ska jag suga på länge... länge! Vilken underbar resa och semester!:).

27 kommentarer:

Söstra di sa...

Den är er väl unt! Thailand är verkligen något fantastiskt och annorlunda. Kram och välkommen hem. Här är också fantastiskt vackert med allt det vita.

Daniel sa...

"Varmt" välkommen hem!!! ;)
Hoppas semestern har varit bra!
Kram

Therese sa...

Välkommen hem! Förstår att kroppen reagerar på den stora tempraturskillnaden!
Kramar

Ellinor sa...

Välkomna hem! Solen står lågt på himlen här och snön ligger kvar på backen. Det är inte riktigt lika kallt längre men det spelar ingen roll för jag undviker att gå ut i kylan :)

Busklumpen verkar trivas i magen och jag mår helt klart över förväntan. Vi är redo för Klumpens ankomst men inser ju att det kan dröja flera veckor..Inte mycket vi kan påverka så det gäller att försöka känna sig så tillfreds med situationen som möjligt.. :)

Det lär ju ta några dagar för er nu att landa och sova ikapp. Inte roligt att vara på resande fot så länge.. men minnena lever ju kvar länge som tur är :)

kram

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Välkommen hem till kylan!!!
Ja jösses, vilken temperaturskillnad.

Du får hålla dig inomhus med massor av stearinljus.

Vad häftigt att du tog hem orkider, hoppas de överlever.

Shoppade du något i Thailand? Man hör ju att många åker dit med tomma resväskor.

Kram kram Madeleine

imse sa...

Välkommen hem! Förstår att temperaturskillnaden känns som en chock. Men underbart att du kan värma dig med foton och fina minnen.

Kram

Ellinor sa...

På dagens agenda står at tjag ska baka lite frukostbröd. Tror det blir dinkelfrallor med solroskärnor.Annars brukar jag konstigt nog hitta saker att pyssla med.. har sällan tråkigt :-)

I helgen kanske vi vågar oss på en promenad i kylan, det gäller väl bara att klä sig varmt :) Vilken mysig dag det låter som du har, fixa och tvätta.. det är rogivande tycker jag!

kram

Afrodite sa...

Godmorgon och välkommen tillbaka till verkligheten...;) In i kylan, kylskåpet, istiden....Usch, vilka kontraster! 50 grader är en fantastisk skillnad, förstår att det blev en chock! =) Ser fram emot lite härliga bilder...Ha nu en trevlig helg och ta ordentligt på dig! =) Kramiz

Bibban sa...

Välkommen hem, nu är allt i sin ordning;))
Kram Bibban

Cece sa...

Välkommen hem!

Lilly Lee sa...

Välkommen hem! ja visst Sverige är väldigt vackert just nu med all snö och kylan! Hellre en sån här vinter en med 3+ och snöslask!
'
Annars mår jag ok, lite trassel med kroppen men jag överlever!

Lejonkvinnan sa...

Välkomna hem till det kalla Sverige! Här är det både snöigt och kallt, men ändå väldigt vackert :)

Varma kramar!

din dotter sa...

haha, erkänn att du vaknade typ klockan sex imorse? det gjorde iaf jag o var superpigg men det kan ju bero på att jag somnade klockan sju igår kväll :P tack för en underbar resa :D puss & kram, älskar dej!! <3

Madeleine Berglund sa...

Japp, idag har jag varit ledig och jag har hunnit med massor. Om en stund ska jag dansa afro för att sedan slänga mig i soffan och kolla in årets Lets Dance. =)

Kram Madeleine

~●Helena Pettersson●~ sa...

Trist för dig och kul för mig att du är hemma. ;) (menar då har du nog tid att blogga?)
Kan tänka mig att kroppen kom nästan i chock när du kom hem, så kallt som det är här i Sverige just nu! :o

Anonym sa...

Välkommen hem Messan.
Vi har just nu 21.6 grader kallt ute. Burr. Måste berätta att jag blev Mormor till en lite tjej igår. Hon heter Emma och har tre storabröder mellan 3 och 4½ år. Min man och jag satt barnvakt till grabbarna igår och dem höll igång oss hela dagen. Jag var heltrött när jag kom tillbaka ut på landet.
Många kramar till Dig
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Förstår att det känns, skillnaden i temperatur menar jag. Vackert är det med snön, men det behöver ju inte vara -20 grader C! /Ninna/persiljeland.blogg.se/

Sussi sa...

Jag förstår om du tycker det är kallt.. 50 graders skillnad är ganska mycket ;-)

Mina föräldrar kom hem från Teneriffa för några dagar sen och dom blev lika chockade dom

Välkommen hem :-)

Kramisar

charlotte sa...

välkommen hem men jag förstår att du längtar tillbaka

Anonym sa...

Välkomna hem!!! God fortsättning på 2010!
Härligt och läsa att ni haft det så underbart. Jadu, förstår att kroppen fått sig en riktig chock.Från den sköna värmen och så hem hit till iskylan. jag vet inte vad du bor, men hur kallt har ni?
Titta du på korten och dröm dig tillbaka. Hoppas ni kan komma iväg snart igen. :)
Stor kram från Ulrika.

messan sa...

Hej min älskade dotter!

Tack själv för den underbara resan! Jag fryser och fryser än...längtar till värmen igen.Orkideérna klarade sig bättre än mig. Snart åker vi till huset igen:)
Älskar dig jättemycket!
Tusen kramar

messan sa...

Hej Margit!

Önskar dig ett stort grattis! Vad kul! Mormor är livets efterrätt sägs det:).
Stort tack för alla dina kommentarer, dom värmer jättemycket, det vet du, eller hur?
Önskar dig en underbar helg och fantastiskt gott nytt år!
Varma kramar messan

Dansbandsfrun sa...

Hej igen ;) välkomna hem! Har läst massor nu av din blogg o jag trivs!! Du verkar så himla go och skriver så bra! Man kan känna lukter o smaker från Thailand när man läser...mmmm vill också!! (fast jag vill vänta tills sonen är några år äldre pga flygresan) härliga bilder dock som gör mig sugen ;) kram

Trasdockan sa...

Underbart at höra att ni har haft det så bra. Måste vara svårt att ställa om sig å komma hem till detta vädret. Bikini å stranden låter så mkt bättre..hihi. Men välkommen hem kära du...jag skall ta å kika igenom alla bilder ordentligt...helt underbara bilder, så kul att få ha följt er på denna resa. Kram i massor!!! ♥

Ellinor sa...

Vad mysigt att gosa med vovven. Jag tycker själv att längtan efter Konrad förtar lite av resan när man är iväg.

Jag har nog tur med mina fogar för jag har inte särskilt ont. Visst är man inte lika alert som annars men jag är jätteglad att jag mår så bra som jag gör. Det är mycket bättre nu än det var för några månader sen. Vi har inte hunnit med någon promenad idag och nu är jag alldeles för trött. Kanske blir det en imorgon istället :-)Sammandragningarna har inte blivit värre, har fortfarande en hel del men jag tycker nästan det blivit bättre men det beror lite på hur mycket jag står upp...

Idag när jag vaknade märkte jag hur magen sjunkit väldigt, stor skillnad.. Klumpen ligger verkligen väl på plats!

kram

Anonym sa...

Vilka härliga bilder från din reda i Thailand!!Roligt att fått blicka in och tittat!
Kram!/Margit

margit sa...

Mitt inlägg "bara sprang iväg"...
margit