torsdag 17 september 2009

Tjejhelg

I fredags åkte jag till en av mina bästa vänninor som bor i Stockholm. Tjejhelgen var bokad sen länge och den var riktigt efterlängtad. Fredagkvällen blev det en god middag med vin och tjejsnack. Vad skönt det är med tjejsnack och vilket kackel det blir:) Känner ni igen er?

Lördagen var vi två, förväntansfulla och glada och gav oss ut på stan för att shoppa. Shopping blev det! Dagen gick i ett rasande tempo och jag tror vi hann med varenda lilla affär... Fötterna var som blyklumpar och armarna två meter långa när vi slutligen hamnade på vår italienska restaurang där vi bokat bord. Vilken känsla det var att bara få sätta sig ner och äta en underbart god middag. Pasta frutti di mare....mums. Somnade som en stock den kvällen:)

Söndagen blev en promenad dag på Djurgården och givetvis en lång....lång fikapaus med en god latte och smörgås och en liten kaka. En hellyckad helg som jag gärna gör om snart igen!

Min vännina fick ryggskott efter helgen!!! Troligtvis av för mycket spring i affärerna...för mycket att bära... Lagom är ett bra ord ibland:)

11 kommentarer:

Anki sa...

Vilken underbar tjej helg ni har haft det är sådant man verkligen behöver. Synd att din väninna fick ryggskott bara. Ja tack jag skall försöka att få mej en skön dag i dag! Kram

Att ha det gott sa...

Låter som en UNDERBAR helg

Madeleine sa...

Gud vilken rolig helg, ni hann med otroligt mycket. Fika måste man klämma in mellan varven. Idag består mitt fika av apelsin och banan dock, men det är gott det också. =) I alla fall om man ska träna body pump ikväll. =) Kram madeleine

Ellinor sa...

Det låter som en fantastisk helg, vad härligt att du orkade hålla igång så! Jag blir så nyfiken på vilken italiensk restaurang det var ni åt på? Nåt ställe du kan rekommendera?

Känner mig ännu mer motiverad för besöket på vårdcentralen nu efter din kommentar på min blogg, tack! Annars är jag rädd för att bara vara till besvär...


kram!

Ellinor sa...

Det är en restaurang jag ska lägga på minnet.. stan är full med restauranger men man vet ju inte vilka som är bra.

Nu har jag varit på VC och träffat en jättegullig läkare. Hon kunde dock inte säga vad det var för utslag utan chansade på att det var nån svamp eller så så jag fick dactacort utskrivet plus nån allergitablett att ta mot klådan...tydligen skulle det bli bättre till imorgon redan om det var som hon trodde så nu håller jag tummarna hårt för att det stämmer!

kram

HELENA-RUTAN sa...

Kul att du är tillbaka i bloggvärlden igen!

Låter som en underbar helg! :D

Hanna sa...

Låter som att du haft en riktigt bra liten resa! Härligt!

soffie sa...

men å vilken underbar helg ni hade tillsammans,
Kram

din dotter sa...

frutti di mare heter det, du hade skrivit futti, haha låter jätteroligt :P hehe. Puss!

messan sa...

Till min dotter
Hihi såg det nu:) Ibland går det fort....du vet...;)
Ändrar nu.
kram och puss

Anonym sa...

Hej!! Skönt att du haft det bra i helgen! Tänker på dig då och då...men tiden går så snabbt och det är massor med nytt med att studera på GU. Jag tycker det är jättekul och trivs iaf :)

Kram på dig, vi hörs mellan varven - har ju mailen...

Annelie Wallgren