onsdag 2 september 2009

Hemma igen

Nu har det konferansats färdigt. Ordet finns ej i ordboken misstänker jag.

Dagarna har varit fantastiska. God mat i massor och hotellfrukost. Finns det något bättre än hotellfrukostar...att bara få slå sig ner och plocka tallriken full. Det finns ju så mycket gott och jag hinner läsa tidningen och se på nyheterna på TV. Det gillar jag:).

Hotellet låg precis vid havet, strandnära kan man säga. En del av konferensen gjorde vi ute i stålande solsken precis vid havet. Kan det bli bättre? Så klart det inte kan vara.

Fick tid till en promenad vid havet innan middagen igår och jag hittade ett underbart hus, en sekelskiftsvilla vid havet. Precis som mitt drömhus. Önskade att jag haft med mig kameran. så ni hade fått se den egna stranden och sanden och klipporna och solnedgången. Vill ni höra in i minsta detalj så berättar jag gärna mera...:)

4 kommentarer:

Ellinor sa...

Hehe, klart jag inte skyller på chefen att vi råkade ut för en dålig barnmorska, tänkte snarare att hon inte borde bli arg på min barnmorska som ger oss en ny tid utan istället ta nytta av kunskapen :) Jag hoppas bara vår barnmorska slipper tjaffs för vår skull :-)

Ja visst har det hänt grejer när du var borta...bilaffären gick fort tycker jag.. men vi är glada att vi har fått tag på en ny bil!

Annars går jag runt och väntar på att ms-mottagningen ska ringa upp, ringde deras telefonsvarare i tisdags.. man tycker de kunde ringt nu....

vad mysig konferensen verkar ha varit.. du förmedlar verkligen en härlig känsla i ditt inlägg!

kram

Söstra di sa...

Klart vi vill höra det =)
kram

Madeleine sa...

Välkommen hem igen! Spöket var ju katten Melina som snarkade..haha...fast jag tror såklart på spöken ändå.Vad kul att du sett ditt drömhus, låter intressant. Vad hade huset för färg? Kram madeleine

Anki sa...

Berätta mera!