fredag 8 februari 2013

flera nya skitmail om ms till mig...

...ni som läser här inne hos mig kanske kommer ihåg det här och det har ju hänt flera gånger tidigare och efter flera gånger med. Så trött man blir. Som tur är lägger jag kraften på annat :).
Jag är nöjd och stormtrivs med mitt liv.

Jag sitter inte återigen i rullstol och att jag ska vara så sjukare än vad jag är, att jag ska skriva mer om min sjukdom om hur sjuk jag egentligen är och att jag borde vara nästan typ död nu för jag förtjänar inte mer...

Jag skriver precis om vad jag vill på min blogg och vill ni läsa sjukbloggar och att man ska deprimerad av sin sjukdom så finns det säkert massa sådana om ni söker på Google.

Ni som skriver de här mailen mår säkert riktigt dåligt.
Hoppas ni hittar en inre kraft och att ni hittar det positiva i livet för att må bättre.
 Önskar er/ dig mitt varmaste lycka till!Är det så det är?
 
Tack Tomas för dina alltid så kloka ord.
Jag har dom med mig varje dag.
Tur är väl det :).
 
 
 
Önskar er alla fina en fredagsmyskväll med mycket kärlek i!
Ta hand om de ni älskar.
Vi ses snart igen!
kram

20 kommentarer:

Anonym sa...

Tack!

Mia sa...

Man tror inte att det är sant...hur kan människor skriva/tänka så där??? Vad arg, ledsen och besviken jag blir!
Du är en hjälte för mig, just på grund av din positiva livssyn, den borde flera ha!
Bamsekram!!!

ryskadockor sa...

Usch, vilka konstiga människor det finns där ute...
Varför i hela friden ska du skriva inlägg om hur sjuk du är?
Med dina inlägg lyser du upp tillvaro för oss för dig själv! Mer positiva känslor och tankar!
Kramar till dig! :)
//Lana

ansepanse sa...

usch vad jobbigt, men det är ju som du skriver, de mår säkert väldigt dåligt själva och vill INTE att du ska vara så positiv och framåt, men vännen, bry dig inte, lägg inte din energi åt att grubbla över sådana människor, ledsen blir jag över att det kan finnas sådana som bara vill illa
kramar i massor och en massa kärlek till dig ifrån ansepanse <3 <3 <3

bosseliden sa...

Förr eller senare dyker det väl upp sådana obehagliga mejl. Trist. Det är var och ens frihet att skriva precis vad man vill på sin blogg. Det är dessutom frivilligt att besöka bloggar. Däremot borde det vara förbjudet att skicka sådana mejl. Försök glöm det och låt oss hoppas att du slipper det fler gånger.
Kram Bosse

LyckligaPraliner sa...

Men vad??!! Det är ju inte riktigt klokt vad folk ägnar sig åt!! Det är frivilligt att läsa bloggar och det finns massor att välja bland. De får väl söka sig till någon annan blogg då istället. Fortsätt att skriva som du vill och om det du vill, säger jag.

Hoppas du har en fin helg!

Kram Ann-Louise

soffie sa...

men herregud vad är det för människor usch vilka idioter, va fint Tomas skrev till dej. jag älskar att kika in här och läsa dina inlägg ocvh jag är så glad för din skull att du INTE haft ett nytt skov på så länge jag hoppas verkligen att det dröjer lääänge ..skit i dem som kommenterar så om du orkar vi som följer din blogg gillar det du skriver :) kramen å ha nu en toppenlördag

Anonym sa...

Hej mesan!
Jag tittar in till dig och önskar en skön avkopplande helg.
Kram
margit(maxelonia)

Anonym sa...

Jag råkade läsa det jag skrivit till dig. Jag hade glömt ett S. Jag behöver nog gå och sova snart.
Kram messan
Margit(maxelonia)

Malin sa...

Va ? Vad har hänt ? Fy vad tråkigt och obehagligt . Tur att du har då mycket i bagaget att du står på benen och tar inte sånt skit.!!! Vad är det för värld vi lever i ? En x-tra stor kram . Malin

ime sa...

Men usch... det är ju också en form av näthat. Men det finns så många små olyckliga människor ute i vår värld, bra att du inte lägger kraft på dom. Du har en så positiv och härlig blogg och jag önskar dig allt gott!
Kram

MyStory sa...

Men att nån orkar bry sig! Det är trots allt upp till var och en av oss vad vi väljer att skriva om... Hoppas din helg har varit bra och önskar dig en skön kväll!
Kram

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Jag brukar också tänka så, att de personer som säger såna saker är förmodligen inte är nöjda med sitt eget liv och vill trycka ner någon annan för att känna sig lite bättre till mods för en stund. Sen tycker jag inte att det är acceptabelt att göra det, men att tänka så gör det lite lättare för mig att släppa det såna kommentarer. Skönt att höra att du inte tar åt dig. Det är din blogg och du väljer precis det du vill skriva om!

Kram Johanna

Jenny sa...

Men vad är det för dårar. Jag blir så ledsen för din skull när jag hör sånt här. Jag tycker din blogg är jättebra. kram i massor.

Anna Svensson sa...

Va??? Är det sant??? Helt otroligt!
Saknar ord för sån skit...

Jag gillar dig precis som du är, så det så!

Kram!

Cece sa...

Men att man bara orkar!? Jag tycker det är helt underbart att komma in här och hälsa på. Fortsätt skriv som du gör och radera de där mailen innan du läser dem.

Kramar om!

Camilla sa...

Precis!!
Det är DIN blogg och där får DU skriva VAD SOM HELT!!!
Och den som inte vill läsa...nä,låt bli då!
Förstår mig inte på folk som bara ska klaga och gnälla på andra.
Kram!

Helene sa...

Jag blir så lessen på människor som inte kan glädjas med andra !!
Dom som saknar empati !!
Ta bort dom...
Lägg ingen energi på dom !!
Jag tycker om din blogg och glädjs med vad du skriver om DITT LIV !!
Kram Helene.

Linda Staf sa...

Hej!
Det är inte klokt att det finns människor som reagerar på det sättet! Jag tycker det är fantastiskt att du orkar ha den livssynen trots en jobbig sjukdom. Du är en stor inspiration för mig! Jag har också ms och de dagar då jag inte orkar se det fina i livet hjälper din blogg mig att "hitta tillbaka" till mig själv igen :) Har en fråga till dig: får du Gilenya? Hjälper det dig? Jag ska precis börja med den efter 6 år med Tysabri.
Stor kram
Linda

camilla sa...

HIttade precis och har inte hunnit läsa än då jag jobbar. Men hur har det gått med Gilenya ? Jag hoppas jag hittar tillbaka så jag hinner läsa mer sedan