söndag 21 oktober 2012

Söndags mys med motionMyser nu med lång frukost. Jag äter en crossiant varje dag :).
Vad gör ni och hur vad äter ni till frukost??
 
Älskar helgerna med hela familjen. Älskar myset på morronen....den där långa frukosten och att läsa tidningen i flera timmar.
 
Älskar att röra på mig, det får mig att må bra. Det är det som jag just nu gjort, rört på mig och myst. En morronpromenad....vad jag älskar det:)!
 
En dagens blev nästan en mil. Jag gillar det och så mycket jag behöver det. Det gör vi nog alla:).
Har ni rört på er idag:)?
 
Kramar om er

9 kommentarer:

Malin sa...

Hej vännen ! Jag älskar frukost med grovt bröd , vaniljyoughurt och gott kaffe. Helgerna går så fort och imorgon ska man jobba .. Jag har blivit så förkyld ;( då jag har inte kunnat gått min runda i helgen , få blir jag lite sur och stressad för att jag vet att det är sååå bra för mig att träna . Kram Malin

MyStory sa...

Önskar att jag klarade av att gå långpromenader. Vädret har inbjudit till det men benen vill inte...

Till vardags består min frukost av en smoothie och på helgen av te och glutenfritt bröd.

Ha en fin kväll!
Kram

Daniel sa...

Gillar också långa frukostar på helgen! Vilken lång och skön promenad du fick till. Hoppas du hade lika bra väder som vi hade här idag.....och ja! Jag har rört på mig idag ;)
Kram

Monica sa...

Crossiant,så gott men tullör inte min "vanliga" frukost. Det blir en stor kopp kaffe med varm mjölk i, två fullkornsbröd med ex bredbar leverpastej och gurka.
Sedan en långpromenad på det, gärna i skogen, ca 5-8 km. Detta sker ca 5 dagar/vecka.
Må väl.
Vink vink från mig.

ryskadockor sa...

Gott med crossiant! Men jag kan tyvärr inte äta sånt... känsliga magen säger på en gång: ONT!
Ha en fin kväll!
Många kramar!
//Lana

kajsastina sa...

Nej, inte myucket. Men det ska bli. Har problem med ryggen och svanskotan och går som en fällkniv på morgonen, men har nu fått ny medicin av smärtläk, plåster och sedan kompletterande medicin. Känner att det verkar så i veckan återtar jag mina promenader. Jag älskar crossianter men det blir nog bara till helgen, trots att mitt bageri ligger fem min härifrån.Hoppas på en fortsatt bra vecka för dig!
kram

Mamma med MS sa...

På vardagar blir det en skål med filmjölk eller yoggi och havregryn, och en kopp kaffe på det sen. Mackar kan det bli på helgen med,men brukar mest ta mackor till mitt kvälls te.

ansepanse sa...

jag rör också på mig varje dag :) det är ett måste, det känns i kroppen och även i "knoppen" att jag VILL röra på mig
kramar vännen

Paula i pörtet sa...

Hej, härligt att läsa om din träning som ger resultat! Jag rör mig varje dag, men bara promenader, min kropp är så ämlig av artros och annat så jympa funkar tyvärr inte längre, jag som älskar att jympa och dansa! Men man får vara glad åt det man kan göra, röra på benen, i alla fall! Croissant är världens godaste bakverk alla kategorier, helst ska det vara ljummet och med smör på, men, jag har inte unnat mig en endaste på två år! Jag har ju ändrat min kost radikalt och vete ingår inte längre i min diet. Mår mycket bättre av att avstå, är ingen LCHF människa utan äter potatis men inte mycket fett, man måste nog äta som man själv mår bäst av. Nu blir det ägg och havregrynsgröt till frukost varje morgon, inte så spännande men magen tackar mig!
Kramen