torsdag 11 oktober 2012

Nu flyttar vi...

...ibland känner man att det är dags. Vi bor i vårt drömhus....sen kommer ett nytt vackert hus. Det här med ett drömhus...är det bara jag som har det...:)? Eller har ni det med? Jag har haft tre i hela mitt liv.
De tre håller jag ständig koll på så man inte missar sin chans liksom. Alla mina tre dreamhus ligger i närheten där jag bor.

Precis när vi flyttat in i vårt drömhus som jag spanat in i många herrans år blev mitt andra drömhus till salu... Vi hamnade i en knasig situation och funderade på att bjuda på det huset och sälja vårt fast vi precis flyttat in. Vi valde att att inte åka på visningen och titta för att kunna motstå lockelsen. Ni förstår vad jag menar...:)). Har man inte sett det så blir det så mycket enklare..

Kan man bara dra nu då...? Flytta till Skåne....det är så långt ifrån där vi bor nu. Jag gillar ju Skåne så varför inte....

 
Välkommen hem till mig:)!
Visst ser det välkommnande ut:).
Gillar`t mycket.
Gör du?


 
Skåne är otroligt vackert och jag trivs där.


 
Älskar det :)! Vitt och äkta mattor...murgrönor...vitt bord och stolar...vitt och enkelt.


 
Snyggt golv:) vitt vitt:)! 
Jag är kär....så vackra dörrar :).
Många rum till barnen:).


 
Ser ju bra ut. eller hur? Vill hoppa ner där nu...i badkaret förstås:).

 
Här vill jag gärna sitta med min familj och vänner och bara vara.
Lite mer stolar behöver vi då...
Kanske vita amerikanska däckstolar...snyggt snyggt.

 
Opps, så bra det där ser ut...:)
 
 
Oj, vilka fester vi kan ha här....man blir liksom sugen på att planera en redan:).
 
Bilderna lånade här.
 
Känner ni igen er? Det är huset där Kockarnas kamp spelades in som nu är till salu. Alldeles underbart i mina ögon och visst kan jag tänka mig att flytta till Skåne och till det här huset men nu väljer jag att bo kvar i mitt alldeles egna hus det är ju mitt drömhus som är precis lika fint....eller kanske ännu finare:) och mycket mycket mindre och ännu mysigare :). Man kan ju inte flytta när man redan bor i sitt drömhus, eller hur:)? Spana lite måste man ju göra :). Berätta om era drömhus...jag är så nyfiken:). 
 
Önskar er en skön kväll!
Kram till er alla

10 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Mitt drömhus är ett rött torp med sjötomt på en udde, inga grannar på synbart avstånd, ett par gäststugor till ungarna och en vedeldad bastu på stranden. Så att jag skulle flytta till det stora chabraket i Skåne, nej jag skulle nog inte känna mig hemma vare sig i landskapet eller huset. Men fint är det onekligen! Jag tycker som så att önskemålen varierar mycket över tid, beroende på i vilken livsfas man befinner sig. Just nu tycker jag det funkar bra med lägenhet igen, dock inte det roligaste att bo tre trappor upp utan hiss
Ha det fint/Kram

Fru Martinsson sa...

Men jisses så vackert!!! Än så länge har jag nog inget drömhus inget som existerar iallafall.

Kikar gärna in till dig fler gånger!

ryskadockor sa...

wow! Vilket hus! Otroligt vacker!
Mitt eget hus är ju mitt drömhus... och nu när vi snart får ett nytt kök bill jag aldrig flytta från huset... men det är klart om kan flytta tillsammans med huset till Skåne, Österlen... ;)
Vi ska dit i sommar, har bokat en stuga i en vecka! Ska bli så skönt! :)
Ha en toppen fredag!
Kram kram
//Lana

Marie sa...

Mitt drömhus...... Ligger på helt andra breddgrader..
Litet, mysigt, med havsutsikt och palmer. Framför mej ser jag hängmattan som är upphängd mellan 2 palmer i skuggan. Mitt drömhus finns i landet där halva mitt hjärta finns kvar... Thailand.
Nån gång så.....

Huset du visade var inte helt fel, bara lite stort.
Men underbart vackert.

Må så gott och ha en fin helg!
Själv ska jag jobba....

Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Nog har man drömhus o ditt gick ju inte av för hackor..haha..ja gösses, slå till och köp de, prislappen måste vara ganska låg på den kåken:)

Jag bor i mitt drömhus, jag har ju skapat de själv eller förlåt ihop med min man. MEN mitt drömhus som jag haft hela litet står utanför Kalmar o de håller på att falla ihop. Jag älskar de huset men där har ingen bott sedan jag var liten, alltså det har varit tomt sedan jag var barn, man kan undra varför, men där har jag alltid velat bo, ska visa de på min blogg någon dag:)

Glöm inte skicka inbjudan till inflyttningsfesten du!!!

Kramiz

Malin sa...

Hej !! Ditt drömhus vart mitt drömhus . Åh vilket hus !!! Där skulle jag vilja bo med min familj. Jag bor i Stockholm och är rotad här och feg för att bryta upp . Är husen billiga där ? Vad kostar det här huset ? Så otroligt vackert och behagligt ❤❤❤. Kram till dig Malin

Monica sa...

Wow, vilket drömhus! Där skulle jag "lätt" kunna bo!
Men nu är det så att jag redan bor i mitt drömhus! Kan du tänka dig.....?
The home is with you. Visst säger de orden mycket? Jag har mitt hem i mitt hjärta.Där känner jag trygget, kärlek värme m.m.
Underbart Inlägg!
Önskar dig allt gott och var rädd om dig!
Kram & vink från mig.

ansepanse sa...

:) först trodde jag på allvar att ni skulle flytta :) jag tror att jag redan bor i mitt drömhus :) vi har fixat så mycket här sedan vi flyttade in just för att få det precis om vi vill ha det
kramar vännen

ime sa...

Det var ett väldigt vackert hus!
Jag bodde i mitt eget drömhus i 16 år, ett trähus byggt 1911 med mycket snickarglädje, inrett i gammal stil och med ett uterum med massor av små spröjsade fönster, beläget i en stad med havet på gångavstånd och fina bokskogar att vandra i och ett litet pittoreskt centrum med små butiker. Bodde där ensam med mina barn i 10 år, alltså den största delen av tiden. Men när de blivit så stora att de flyttat ut sålde jag det, det är tufft att bo själv i ett sådant hus, finns alltid för mycket att göra vid så nu bor jag i en bostadsrättslägenhet centralt i en annan stad.
Kram till dig

Jenny sa...

Spana är aldrig fel. Vi bor dock i vårt drömhus tror jag, iallafall här i stockholm.Vi har ett radhus som ligger jättebra och är stort med uteplats. Egentligen för dyrt för mig som ensam mamma men eftersom jag har barnen jämt satsar jag mycket på boendet. Vardagen ska ju funka liksom :) kram