fredag 18 december 2009

Jag längtar..och lite kändisar...och lite sjukdomen MS


till värmen. Nu är det 3 dagar kvar:)!
Stora dottern sitter på tåget hem och har trevligt sällskap med...Tim ifrån Mammas pojkar och Jacki från Paradise hotel. De råkade hamna bredvid varandra på tåget. Kul grej! Hon pumpar dom säkert på information...om jag känner henne rätt:). Vill ni höra mer så...:)
Idag var det skolavslutning för minstingen så jag tog ledigt på eftermiddagen och så njöt vi av en god lunch och lite shopping :) Böcker, solkrämer igen. Köpte lite klappar till min brors barn också. Har suttit här ikväll och skrivit de sista julkorten och slagit in klapparna. Imorrn ska vi på dop. Berättar mer imorrn.
En sista sak...är att jag är så glad och tacksam för att jag får må bra som jag gör, trots min sjukkdom MS. Jag kämpar varje dag. Jag har för länge sen förstått att jag är en av dom som har det bra. Det är min tro. Jag är så tacksam över det. Samtidigt vill jag säga det är tufft att ha MS...det syns inte utanpå.

4 kommentarer:

Tessilooo sa...

Underbara lilla du! ♥ man kommer långt med att tro ♥

Ellinor sa...

Hej å hå.. här har datorn minsann sagt upp bekantskapen med oss. Helt fantastiskt! VI har dock fått igång den igen, fast alla program vi hade är borta. Problemet nu är att det inte går att förstora texten så allt är yttepyttelitet.. inte så kul för en som ser så dåligt som jag...

Å andra sidan tänker man mest på Klumpen.. känns som det viktigaste för oss...ibland blir man påmind om det när det hoppar till i magen :)


kram

my sa...

Och Tim som var en sån goding! Trots musklerna var han väldigt go kille...
Och jepp, hänger gärna med till thailand...i tankarna iallafall :) Kram på dig

imse sa...

Har inte sett programmen som dessa kändisar är med i.

Förstår verkligen att du har en tuff sjukdom. De jag träffat med MS i jobbet, är ju de som är hårt drabbade. Går inte att föreställa sig kampen de måste föra.

Kram