torsdag 10 december 2009

12 dagar kvar...min fagmilia

Det närmar sig med stormsteg. Idag åker vi om 12 dagar, yippe! Nu är det full fart här hemma. Lilla julafton den här helgen...klappar inhandlas för fullt. Minstingen och jag var och köpte idag, massor med små saker! Fick med mig en klapp hem till maken idag, en extra...som han fick nu ikväll. Plankor...till plankstek, hoppas han förstår vinken :). De gamla var så ringrostiga så vi hade glömt bort dom. Nu är det dags igen och självklart så gör vi dom ihop. Precis som vanligt.

Allt känns mycket bättre nu speciellt eftersom jag haft en samtal med en person som betyder mycket för mig och också har en stor, en extra stor plats i mitt liv. Tack till dig! Tack vare dig, vet jag att vi löser och fixar det här tillsammans. Är så tacksam att du förstår och finns här. Känns så skönt! Jag är trygg nu. Jag vet om det händer något...så väntar du på mig. Det betyder mycket för mig.

Imorgon kommer stora dottern hem till "lilla" julafton. Hela familjen samlad igen. Jag älskar min familj...min Famiglia. Min famiglia är det som behövs just nu och de finns där:). Hur har ni det med er famiglia?

6 kommentarer:

Sussi sa...

Jag ska fira med min familj den 19:e istället för på julafton. Min mamma och pappa åker till Teneriffa den 20:e..
Vissa har det bra!!!

Kramisar

charlotte sa...

det är ju de som man räknar in till sin familj som betyder nåt. mina barn o vänner betyder mest

Ellinor sa...

Vad tråkigt att du är ledsen, men ibland är det ju skönt att gråta också.. kan vara precis vad man behöver. Hoppas det känns bätre nu!

kram

Lilly Lee sa...

Ja det med MS.. jag tror nog att fler och fler kommer att få den, men man kommer nog komma på bättre sätt att hantera den, kanske t.o.m ett botemedel!

marie sa...

Härligt när familjen är samlad!!!
Hoppas du mår bra nu!!
Kram

Frida sa...

Härligt med en sådan underbar familj! :) Känner likadant för min egen. Ska bli otroligt mysigt att fara hem och se hela familjen samlad igen. Jag älskar min familj!! Det är kärlek det!

Hoppas du har en underbar Lucia och tredje advent!