tisdag 16 juni 2009

En fråga till er

Hej! (Mamma, jag tog mig friheten att hålla lite liv i bloggen, hehe)

Nu är det jag som skriver igen! Hoppas att alla har sovit gott i natt & att ni haft en bra morgon och förmiddag :) Jag tänkte vänta tills ikväll med att svara på frågorna så alla som vill ställa en fråga hinner, det låter bra va? :)

Och nu har jag faktiskt en fråga till er! Vad gjorde ni efter skolan/gymnasiet? Började ni plugga direkt? Jobbade? Reste iväg? Osv osv? Vore jättekul att veta!

puss & kram
/ messans dotter

10 kommentarer:

Söstra di sa...

Drog till USA och jobbade 1,5 år efter studenten. Sen hem o plugga på högskola ngr år. Sen jobb

Lilly Lee sa...

Efter gymnasiet jaa.. jag gick om ett år för att jag var sjuk, sen pluggade jag lite friskvård, sen skulle jag bli djurhomeopat, men blev då sjuk i MS och kunde inte slutföra.. sen har jag jobbat som personlig assistent... men har inte gett upp hoppet om att bli nånting med djur, eller börja plugga till fotograf!

Ellinor sa...

Första året efter gymnasiet jobbade jag som lärarvikarie på olika skolor i Stockholm. Gav väldigt bra erfarenhet men fick mig att inse att läraryrket var nog inte så kul. Nu, 5 år senare, sitter jag här som i princip färdig gymnasielärare och tror att det är ett toppenyrke jag har valt att utbilda mig till :-)

Anonym sa...

JAg var inställd på att jobba direkt efter gymnasiet. Hade fixat ett jobb. Men då kom jag in på Basåret och skulle läsa upp min ma/No. för att sedan gå vidare till lärarutbildningen 1-7 Ma/No... så det blev varken jobb eller resa...
Tack för den trevliga frågestunden!
Kram anna

Att ha det gott sa...

Jag reste till Stockholm och arbetade som barnflicka Efter det började jag plugga

Lena sa...

Jag gick aldrig gymnasiet. Jag blev med barn efter 9:an och började jobba på kontor tills store grabben föddes. Sedan började jag jobba som låssmed i 10 år med avbrott för en massa barnafödande och efter det har jag utbildat mig och haft en massa olika jobb :-)

anna sa...

jag har jobbat, sen fick jag hämta min förra hunds aska, det var sorgligt värre, vi ska ha begravning här hemma snart om man kan säga så om en hund!

Hanna sa...

Jag åkte till Skottland och jobbade ett par månader innan jag åkte hem för att vara med min dåvarande kille (dumt val, skulle stannat i skottland, han var definitivt inte värd det i det långa loppet...)
Sen flyttade jag till borås och började plugga, sammanlagt har jag haft ett år ledigt mellan 7 och 28 års ålder, önskar jag hade tagit lite emr tid till annat.. usch vad det lät som att jag tycker att jag är gammal! Ha ha ha, det gör jag inte.. :)

Anki sa...

Jag har ingen aning vad det är för sorts träd?

Jessica sa...

Åhh.. Har inte varit inne på ett tag, visste inte att ni skaffat mus.. ;)
Efter gymnasiet (gick ridgymn) så var det meningen att jag skulle plugga mot veterinär, då måste man ha praktik först, min arbetsförmedlare sa att man inte får praktisera på sommaren, så jag skaffade ett jobb.. När jag kom tillbaka på hösten fick jag inte praktisera för att jag hade ett jobb. Jag är fortf sur på henne!! Jag jobbade två år på det stället, sedan bytte jag jobb, där jobbar jag fortf, fast i en annan stad..