torsdag 4 juni 2009

Äntligen...

...har jag fått ändan ur vagnen att städa min garderob! På sista tiden har det inte gått att gå in i den överhuvudtaget. Det har legat skor, väskor och annat på hela golvet. Proppfull med andra ord.

Det bästa med att städa den är: Nu får jag plats med lite nytt igen:) och nu hittar jag mina saker igen.

Hittade gamla kläder som jag inte använt på flera år. Nu ligger dom i en kartong som jag ska skänka till hjärta till hjärta.

Till min stora förvåning så hittade jag två tröjor som jag helt glömt bort, prislapparna satt kvar. Jag får skylla mig själv eftersom jag proppat den så full. Kul var det att hitta dom iaf!
Så skönt det känns nu när röjningen äntligen är gjord:)

Hur har ni det i era garderober?

11 kommentarer:

Ellinor sa...

åh.. jag älskar när man hittar fina kläder man inte visste at5t man hade :) Blir som att få presenter .. och det är ju allti kul! Vi åt lite blandat i kungsträdgården igår.. bland annat en god gazpacho med räkor i, de andra åt calamares och grillspett. mumsigt värre! kram

Lena sa...

I min garderob finns ingen ordning. Och på tok för mycket gamla kläder. Måste ta tag i det någon gång.
Kram

HELENA-RUTAN sa...

Min lilla fjuttgarderob är totalt proppfull fast jag knappt har några kläder känns det som. Borde kasta hälften och köpa lite nytt men har så svårt för att kasta gamla kläder. De som är mest slitna är sånna som jag tyckt väldigt mycket om. Jag har en hel del "nödkläder" också alltså kläder jag inte gillar men använder om allt annat är i tvätten, borde rensa bort det mesta av dem.

Vilsen sa...

Hm, min väntar på att bli städat. Kanske hittar något jag kan ha...?Oftast har jag två storlekar. De som är för stora, och de som är för små...:(Aldrig lagom!
Kram till DIG.

Trasdockan sa...

Jag är smärtsamt medveten om att jag borde rensa i min garderob... men jag är en hopplös samlare. Den här kan ju vara bra att ha någon gång... Skulle säkert kunna göra mig av med hälften som ligger i garderoben.

Merja sa...

Visst är det kul att bara ta en röjardag, man måste vara på humör för att ta tag i det.
Min garderob är så liten så där göms inga nya kläder, har föresten inte ens råd att handla nytt till mig själv.
Här har inte ens solen visat sig idag utan vädret är höstlikt.
Kram

Anki sa...

Det kanske man skulle göra se om det finns några fynd i garderoben!

Lilly Lee sa...

i min garderob; RÖRIGT.

Tant Brun sa...

Å vad duktig du är..ska försöka göra ett litet röjjande jag åxå..blir inspirerad av dej
Kram Bibban

anna sa...

usch, nämn inte ordet garderob....

Paula sa...

Hej! Vi flyttar i en takt som andra byter skjortor...hihi-.--nä då, men en gång per år i snitt! Så här rensas och rensas varje gång, jag har hyllmeter med ledigt utrymme i garderoberna! I takt med överflödskilona handlar jag inte så gärna kläder längre, inte ett dugg kul att prova, o så jobbar jag ju inte längre, o då blir det lätt att man mest går i hemmakläder...trist men sant!
Nationaldagen har vi inte firat, men många grannar har pyntat i trädgårdarna och det är ju trevligt
Kram