onsdag 23 februari 2011

Det där lilla extra...

...det är speciellt. Det där lilla extra i vardagen, det som förgyller. Det där lilla extra när man ser en annan människa som ger en just det. Visst är det där lilla extra en viktig känsla? Det är det där lilla extra som gör det till en speciell upplevelse. Det där lilla extra som man själv gör och sen får beröm för, vilken känsla.

Den här bilden har just det...en sommardag på väg ut i Stockholms skärgård. En dag man suger på länge...speciellt nu i det kalla vädret vi har.

Ger ni det där eller har ni något lilla extra minne?

Vill passa på att tacka er alla. Att Ni finns här!

7 kommentarer:

Renée sa...

Mitt minne är ju så kasst... Dock så finns det ju ställen man tänker på när det är extra kallt. Mina släktingars ställe i USA till exempel. Hade gärna åkt dit bums kan jag säga. Min kropp avskyr detta väder, mår jättedåligt just nu. Hoppas allt är bra med dig, KRAMIS!

Anonym sa...

vilken underbar bild. Jag kan riktigt höra vågorna skvalpa.
Bort bort bort med vintern.
Kramis
Margit(maxelonia)

ansepanse sa...

min faster och farbror hade en liten sommarstuga med bastu vid en skogssjö, jag behöver väl knappast säga något mer
vilken fin bild
bamsekramar

soffie sa...

å va roligt att höra från dej måste se till att spara din adress så jag ej tappar bort dej igen,
vilken härlig bild på öppet vatten ,mmm längtar till sommaren ,men jag ska faktiskt fuska lite vi åker till Fuerteventura på måndag och blir borta en vecka,
kram

Anonym sa...

Minnena lever kvar, trots den bistra kylan som varit. Nu när solen smyger sig fram och termometern orkar sig upp mot nollgraderna så väcks de åter till liv. För vem glömmer bort sommarens äventyr... ;)
Här har orken återvänt! Tack och lov! Denna vecka är efterlängtad på många plan! Sen kommer vecka 10 och sportlov tillsammans med darlingarna! Önskar dig en toppensöndag, hjärtat!
Kram Anna

Susanne sa...

Ville bara kika in för att önska en bra dag..kram Susanne

charlotte sa...

näe det har inget med sjukdomen att göra. min dotter har rymt