onsdag 12 december 2012

Mysig och god lunch...så snygg inredning


 
Gillar den rostiga lampan i fågelburen.Snyggt! Jättesnyggt :)!
 Kaffe och pepparkaka efter lunchen.
 
Idag har jag varit på ett supermysigt ställe och ätit lunch med en världens söting. Var så hungrig när maten kom in så jag glömde att fota den :). Fisk blev det, ljuvligt gott. Bara att vara på det här mysiga stället mår man bra av och så finns det så mycket gott att äta så man är verkligen proppmätt när man går därifrån. Precis som det ska vara :).
 
Hur har ni det ute i vårt avlånga land? Mycket bra hoppas jag. Jag trivs så bra i vårt vackra vita vinterlandskap. Det är rofyllt när snön ligger som ett täcke och lyser vit och allt blir så ljust och tyst. Det är så här en riktig vinter ska vara. Jag är glad för att vi kommer få en vit jul :). Tänk lyckan hos alla barn och mig på jullovet...:).
 
Önskar er alla en fin kväll!
Här ska det slås in paket...
Kramkram8 kommentarer:

soffie sa...

va fina bilder så mysigt det ser ut där!

ryskadockor sa...

Oh, vilken härlig och mysig miljö! Förstår att du tyckte det var mysigt! Jag tycker också att det är så fint med alla snö! Det är så rent, vit och framförallt tyst ute! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana

MyStory sa...

Det ser jättemysigt ut där du åt lunch! Igår kväll var det -30 här och DET är inte särskilt mysigt när man är frusen som jag. Men det är otroligt vackert med snön och rimfrosten. Jag har köpt två julklappar idag och känner mig väldigt nöjd men att äntligen ha kommit igång.
Kram

Camilla sa...

Ser ut som du haft det jättemysigt.
Jag tror banne mig att hela Sverige får en vi jul.
Fast idag har vi bara 0 grader. Så jag kan tänka mig att det blir många snögubbar gjorda idag :)
Kram!

ansepanse sa...

vilken rolig idé, stoppa in lampan i en gammal fågelbur :) jo, det var snyggt :)
jo, det är roligt för alla barn nu när snön ligger vit, pulkaåkning och annat skoj :)
vet du, häromdagen när jag och Maja gick förbi skolan, sa jag till henne att håll Nemo lite, jag hade nämligen sett en sådan där stjärtlapp med handtag, den lånade jag och testade backen med :D jättekul
hur det är annars, jag har sådan värk, stundvis får jag tårar i ögonen av att det gör så ont
bamsekramar till dig finaste vännen <3

ansepanse sa...

Sv: precis om jag då, ett annat år gjorde jag likadant uppe vid skolan, lånade en stjärtlapp och for iväg, jag såg inte iskanten som jag slog i så att jag hade jätteont i svanskotan i flera veckor efteråt
bra att du lyssnar på din läkare :)
sista dagen med julfrimäken är den 16 dec med vanliga frimärken den 20 dec
kramar finaste vännen <3

Mia sa...

Oj, ja jag kan bara hålla med dig, så himla mysigt och snyggt!!!
Här fylls det på av den vita varan varje dag, ett stilla snöande men vi har bara runt -5 grader, så det är lite av upponervända världen!
Jättebamsekram till dig i snön!

Paula i pörtet sa...

Jag håller med om att miljön var annorlunda och skön! I vår by har vi en pizzeria o inte är dom särskilt goda heller, brukar bli besviken över hur lite fyllning dom lägger på!
Men, när skidsäsongen drar igång har vi en mysig restaurang med goda bufféer flera kvällar i veckan om man vill smörja kråset.
Kramen