tisdag 8 mars 2011

Solen är här...

...och visst är det underbart? Snart är det vår och vips så är det sommar och massor av sol. Bara ben, äta smultron på strån, åka ut med båten, se knopparna som växer, bada i havet eller en insjö, äta skaldjur i mängder, fiska skaldjur, meta, plantera i trädgården, grilla, att ha semester, titta på solnedgångar, gå barfota i sanden, plocka snäckor, vandra i skogen och känna sommarens dofter och höra fåglarnas glada kvitter, vara vaken sent och se att det blir ljust så tidigt, känna daggen på morgonkvisten, packa picnickorgen full med gotter och bara må bra. Visst är vi värda det efter vår långa vinter? Vilken årstid gillar ni bäst?

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar våren och sommaren bäst.Våren då man får se allt födas på nytt i naturen
Ha en skön dag
Kram
Margit(maxelonia)

Monica Högberg sa...

Våren då allt är påväg att spricka ut och samtidigt en härlig solig och färgsprakande höstdag är bäst. Givetvis gillar jag sommaren (särskilt efter denna vinter) med sol och bad men det får inte bli för varmt. Ha de gott! Kram

Jen sa...

Hej hej, läget? Jag diggar nog alla årstider men något jag absolut inte gillar är REGN.Det är typ det värsta jag vet i väderväg. Kram kram

Jen sa...

Hej hej, läget? Jag diggar nog alla årstider men något jag absolut inte gillar är REGN.Det är typ det värsta jag vet i väderväg. Kram kram

Anna smyger in.. sa...

Våren....det är guldläge nu..just innan våren anländer då ligger det förväntan i luften minst sagt..

Anonym sa...

Jag tycket om den gyllene och soliga hösten bäst. Sommaren förstås är fantastiskt men det kan bli för varmt ibland. Lagom är bäst! Ha en fin dag vännen♥ Kram

Marie-Louise sa...

Jag gillar sommaren och hösten bäst. Sommaren är underbar med sina ljusa kvällar och nätter och värmen, och hösten gillar jag för den fina höga luften och alla vackra färger som blir ute i naturen.
Trevlig fortsättning på helgen. /Kram

paula i pörtet sa...

Fiska skaldjur och plocka snäckor är svårt här i inlandet, men i övrigt kan jag tänka mig det mesta du skrev! Vi har en himla massa snö kvar, och det kom mer för ett par dagar sedan, men det är dagsmeja på dagtid nu och det sjunker undan.
Trevlig lördagskväll o ha en fin söndag!
Kram

My sa...

Mmm svårt, alla årstider har sin tjusning... men våren är fullkomligt underbar!!!!!

Cece sa...

Jag älskar hösten och vintern, men som det har varit idag med grader runt nollan, strålande sol och underbart frisk och härligt i solväggen - då gillar jag den tiden som är nu också :)

Tesssan sa...

Hej hopp!
Inte varit här på ett bra tag...läste om MR och undrar varför du inte vill ta bromsmedecin? Jösses jag som blev så besviken igår när jag fick reda på att jag bildat antikroppar mot min och att jag kanske måste sluta med sprutorna eftersom de då inte gör ngn verkan...tagit nytt blodprov för att säkerställa! Men annars vat jag inte vad dom kan ge mig...för jag gör då allt för att det hela ska ta så lång tid som möjligt att utvecklas och min neurolog sa på en gång att jag skulle börja med dessa!
Våren har vi oxå haft ett kort tag...idag kom det nästan 2 dm snö! Men men längtar så efter våren och sommren då jag kan vara ute med kameran och ta bilder på sprudlande nytt liv!
Kramis på dig!

Anonym sa...

jag orkarsnart inte mer. har ju ett barn till som blir lidandes av det här

Anonym sa...

Åh vännen! Hur ska man hinna med nåt annat än livet? :)
Här är det riktigt fullt upp! Har lovat ett mejl och det kommer! Det är sååå mycket just nu! Men ack vad jag längtar efter att få höra hur du har det! Ska skärpa mig!
Men värme skickar jag en kram <3
Kram Anna

Anonym sa...

http://bors.e24.com/news-stockholm/?ARTICLE=24fe7d137922da7d&DEFAULT_NEWS=MDGNEWS1&NEWSTAB=DIREKT

Anonym sa...

Igår var eu godkännande (tablett Gilney) mot MS.Jag hoppas att du får behandling.

Lilly Lee sa...

Jag gillar faktiskt sensommaren bäst! Den höga luften, men som fortfarande är varm!

Tessan ♡ sa...

Underbar bild finaste Messan. Jag är väldigt svag för våren, men sommaren ligger mig varmast om hjärtat!
Kramilikram ♥