tisdag 16 november 2010

Det nalkas juletider...


snart. Tiden riktigt rusar på. Det är en underbar tid vi går till möttes nu...advent med glögg, julmarknad, pyssel och bra julmusik och alla tända ljus... Mmmm, jag gillar det! Här hemma går julmusiken för fullt och jag har redan druckit glögg flera gånger....både med och utan alkohol. Den bästa är så klart den med smak av chocklad och chili....är tokkär i den. Tur att den är alkoholfri...annars vet jag inte hur det skulle bli...

Den här julen blir stor skillnad mot förra i varma Thailand där dom här bilderna är tagna. Minnen ska man leva på länge och det gör jag...nu är nu och det är här som gäller. Nu hoppas jag på att byta bikini mot en massa snö....massor och lite till. Ser mig själv framför mig....sittandes vid en brasa med en varm choklad efter en dag i snön med en massa olika aktiviteter. Kontrasterna är bäst!
Eller vad tycker ni?
Tro nu inte att jag glömt bort er...för det har jag inte gjort...jag har bara inte hunnit att svara er. Förlåt! Nu ska jag göra det ikväll. Nu ska jag blogga runt:).

16 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Ja visst är det så jag tror aldrig jag varit mer sugen på advent ..jag bara längtar efter ljus o värme nu..och jag tänker verkligen njuta..precis som du min vän..

pillan sa...

mm gillar julen och ALLT som hör den till ..kraaam

Sussi sa...

Kan tänka mig att det kommer vara lite annorlunda än Thailand i år..
Förhoppningsvis lite snö?

Tänk.. Det är bara 2 veckor kvar tills vi får börja pynta

Kramisar

Renée sa...

Jag vill nog helst ha en traditionell svensk jul... Fast för min del kvittar det ju det är för barnets skulle jag firar nu för tiden. Hon gillar traditioner nämligen! Man ska fira som vanligt tycker hon. Jag lyssnar och lyder ;-)

Anonym sa...

Det där med julen är märkligt. Varje år lovar jag mig att inte pyssla och förbereda så mycket och ändå varje år längtar jag igen till julpyssel. Man fylls med glädje och längtan varje år. Glöggen har jag inte smakat än i år, men jag tror att till helgen måste det bli av för mig med. Choklad och chili kanske ska jag satsa på faktiskt… Jag förstår vilken skillnad du måste känna med föregående jul i Thailand. Samtidigt just jul tycker jag är mysigast hemma med hela familjen. Det kanske har att göra att mina barn är än inte så stora än, det var alltid mycket besvärligt att ta sig någonstans med hela familjen just på vintern och lämna hus, hund… , sen det där med min sjukdom också… Samtidigt visst skulle man vilja! Göra det helt annorlunda och vila upp sig istället för alla förberedelser, möten och träff här hemma. Kanske någon gång får jag göra det också. Ha en skön dag. Kram vännen.

ansepanse sa...

jag tycker bäst om att ha en jul hemma med mys, ljus och gran
kramar

Eva sa...

Fina bilder. Ja tänk att det snart är jul. Jag har faktiskt lite svårt att hänga med i svängarna... tycker tiden går så fort...

soffie sa...

tycker julfirandet verkar komma igång tidigare för varje år,men det piggar upp med alla vackra ljus å julgrejjer tycker jag,
har ej druckit nån glögg än men det ska bli till helgen,
må gott

Barnens Hjältar sa...

wow choklad och chili, det måste jag prova. Var köper du den?

Anonym sa...

Åh hej hjärtat mitt!
Försöker att ta det lugnt och inte stressa. visst är Julen på g! Men inte i mitt hem. Har insett att jag kommer att flytta om två veckor. Inte dags att plocka fram advent förrän jag är inne i nästa lägenhet!
Hoppas du mår bäst...
Kramar om!

Anki sa...

Den glöggen vill jag också testa det lät som mumma! Kram

Madeleine Berglund sa...

Där sa du något, tomten kommer ju faktiskt... Mycket smart tänkt!!!! Hihihihi...

Ja, bloggandet är en stor del av mitt kreativa liv så det blir en hel del uppdateringar. =D

Härligt med inspiration. Tänker på dig ganska ofta faktiskt. Hoppas vi ses snart.
Kram kram
Madde

Marie sa...

Tittar in för att visa att jag inte glömt bort dig även om jag lyst med min frånvaro en längre tid.
Har nyligen varit i Thailand föresten.

Frida sa...

Vad är det för märke på din favoritglögg? Visst är det härligt med lite julmys? :)

Anonym sa...

Vilken mysig blogg du har:). Här tittat jag in igen.
Jag har också MS.
Kram

http://maxalas.blogspot.com sa...

http://maxalas,blogspot.com νεα απο ολη την γη ,βιντεο ,αθλητικα