torsdag 11 november 2010

Det händer grejer...

hos mig just nu...mycket grejer så tiden med bloggen hinns inte riktigt med. Idag kikar jag in lite i alla fall. Jag vill tacka er alla för alla goa ord, vad härliga ni är! Jag ska försöka hinna titta runt hos er snart.

Tänk att vi fått riktig vinter...redan... Alldeles för tidigt tycker jag, vad tycker ni?

Jag är så nyfiken...vad har ni haft för er på sistone? Jag har gjort och gör en massa saker. Man kan nog säga att livet ändrats väldigt mycket på många olika plan.

Nu ska här njutas av en god och värmande soppa i TV soffan. Ha en underbar kväll allihopa!

15 kommentarer:

Ellinor sa...

Hej, kul att du skrivit igen. Jag är inte så duktig på att ta mig tid att blogga jag heller, livet med min lilla Prins tar upp all tid :-) Har inte gjort något annat än det vanliga sista tiden.. eller jo.. jag och några andra håller på att starta en förening/hemsida för unga med ms, jättekul! kram

Barnens Hjältar sa...

Ha en underbar kväll du med !!

Cece sa...

Åh vad kul att höra lite ifrån dig! Har saknat dina inlägg. Jag har också haft stora förändringar i mitt liv. Har flyttat och har så smått kommit tillrätta i mitt nya hem. Det är mycket som ändras, men det känns bra. Det känns rätt och det hoppas jag att det känns för dig också. Kram till dig!

Ywonne sa...

Jag gör både lite och "mycket". stickar en del och tittar på snön. Gullar med min nya kamera, bloggar periodvis, orken får bestämma. Ta hand om dig kära du!

Anonym sa...

Hejsan goaste vännen!
Här är det verkligen fullt upp. Kanske inte riktigt lika fullt upp som hos dig.. än! Men jobbet slukar all energi nu när det förbereds för alla utvsamtal... Tur att barnen har pappa vecka i veckan! :) Hinner inget annat just nu!
Önskar dig den underbara kvällen du behöver!
Kramar om dig hjärtat!

Irene säger sa...

vacker bild som vanligt..måste nog erkänna att jag gillar att snön kommit..allt blir så mycket ljusare då ... enklare med vovvarna är det också vad det gäller promenaderna de älskar nämligen allt vad snö heter och leker sig fram runt sjön..din vardag verkar vara fullbokad..vad härligt det låter ..hoppas det är så också..kom ihåg att vila dig i form på helgerna bara..ha en skön helg nu och nu räknar vi ner dagarna mot 1:a advent och äntligen pysseldags !! kram Irene

Anna tassar in.. sa...

Himmel så spännande vad är det då som händer frågar en nyfiken Anna :) men du vet jag är nyfiken på rätt sätt ( hoppas jag) läser alltid dina rader och analyserar lite..klurar på vad du kan mena..jag känner att tonen är varm så det är säkert trevliga saker som händer.

Kram på sig från Anna F R

Renée sa...

Jag har varit på släktmiddag och då pratade jag med en äldre kusin till mig. Hennes son (typ runt 27 eller nåt) hade fått reda på att han hade MS. Han hade haft problem med synen och en dag hade synen försvunnit helt! Nu tar han sprutor och måsse relativt bra. Min kusin sa att han dock hade blivit en aning muskelsvag och väldigt trött av sprutorna. Livet kan förändras väldans fort... Man ska leva NU och inte om 5 år. Jag har inget val utan jag MÅSTE leva nu. När man är sjuk orkar man inte tänka 5 år framåt ändå.
Jag sä'nder dig massor av kramar!

Madeleine Berglund sa...

Hej =)

Åå vad härligt, tack. =)

Det är fint tack, ullared närmar sig med stormsteg. Vi åker inatt, hihi...

Hörö du, vad blev det nu för färg på odd molly tunikan? =D jag är sååå nyfiken...

Kram Madde

ansepanse sa...

enligt mig har vintern kommit för tidigt, den blir ju alldeles för lång då
önskar dig en trevlig helg

Sussi sa...

Nej du.. Snön är inte någon favorit hos mig inte.. Önskar det vore sommar istället ;)

Ha det så bra
Kramisar

Anonym sa...

Hej messan. Tittar in och önskar Dig en skön och avkopplande Helg.
Här är det gråväder idag. Jag hoppas att all snö som kom tidigare i veckan försvinner bort.
Kram Kram
Margit(maxelonia)

Marie-Louise sa...

Men gud vad nyfiken du gjorde mig nu. Vad är det som händer? jag vill veta nu,nu,nu..../Kram

Susanne sa...

Hej,,åh jag önskar så att det hellre va snö här än detta gråa trista regnvädret...Kramar i massor Susanne

Lilly Lee sa...

Här blev det vinter i ett dyng, nu är det höst igen men regnoväder ;-)
Vi har precis vart på första långresan med tösen och det gick super!