måndag 21 juni 2010

Sol hav semester

Vet ni...jag har varit iväg på en semester till varmare breddgrader. Här har jag njutit och badat och solat. Sanden var varm och gosig och havet som smekande sammet att bada i.

Visst ser det gott ut?

Dagarna tillbringades i solen och på kvällarna åt jag god mat och drack gott vin till. Mina bikinis användes flitigt och sommarklänningarna var perfekta på kvällen...precis som det ska vara när det är som allra bäst och livet är fullt njutning.

Som en prinsessa mådde jag här och det gör jag än. Nu är det snart semester här hemma i vårt vackra Sverige!
Det är så härligt att solen och värmen kommer till oss nu. Jag håller tummarna för att vi alla får en fin och skön midsommar!

5 kommentarer:

soffie sa...

mmm va underbart å guuu va vackert det är där,
hoppas verkligen det blir varmt här hemma med,
kram

Eva sa...

Åhh, jag skulle så gärna vilja åka till ett varmt land. Då tror jag att min ryggvärk skulle bli bättre. Har märkt att jag alltid blir sämre när det är kallt och regnigt. Så jag kanske skulle flytta till sydligare breddgrader :-)

Sv: Nä, jag vet inte varifrån de där konstiga rivmärkena kommer. Men de dök upp helt plötsligt när det började spöka i min gamla lägenhet. Jag hade bott där i tre år och allt var normalt. Sedan började ett företag i huset att testa sina maskiner på nätterna, så det spred sig ett otäckt lågfrekvent ljud i hela huset. Det var då spökerierna började - och sedan rivmärkena. Jag flyttade, men det hjälpte inte. Så nu har jag haft de här rivmärkena sedan hösten 2008...
Men det finns fler som råkat ut för det här. Några av dem bloggar jag om idag.

Sussi sa...

Men så mysigt det såg ut. Härliga, underbara bilder :)
Ja jag blir avundsjuk!!!! ;)
Skönt att du tog värmen med dig hem till Sverige igen :)

Kramisar

Madeleine Berglund sa...

Ja, det ser sååå härligt ut. =)

Ja, pappersrullarna från Ikea är mycket fina och prisvärda, hett tips!!!

Vad ska du göra i midsommar?

Förstår att du inte kan ordna lägenhet, men om du hör något så hojta gärna till!!!

Ha en fin dag!
Kram Madeleine

Monica Högberg sa...

Härliga bilder och jag kan tänka mig att det var lika härligt. Jag är ledig den här veckan och barnen och jag njöt i fulla drag i solen idag på badstranden. Må så gott! Kram