torsdag 24 juni 2010

Glad midsommar med allt som hör till

Jag önskar er alla en glad, skön, avkopplande midsommar med allt som hör till. Hoppas ni ska hitta på något skoj...för det ska jag:). Jag ska fira med de bästa vännerna och sen väntar premiärtur med båten på lördag....eller kanske söndag. Vi får se:).

Jag tackar varmt för era kommentarer...tyvärr har jag inte svarat er på länge...har lite dataproblem här hemma. Datorn kan vara på en liten stund sen blir den överhettad och stänger av sig själv. Är det någon av er som vet vad det är för fel så hör av er. Jag önskar jag hade ett datasnille vid min sida. Jag har liksom inget tålamod och noll intresse, det ska bara fungera...och maken han är inte det minsta intresserad av datorer.

Visst är dom fina mina pioner på bilderna.... Jag bara älskar dom. Dom är så goa att fota också.
Brukar ni ha kransar i håret? Jag ska eller har plockat blommor ikväll och imorrn köper jag det "det där lilla extra" och pyntar med.
Ha en skön midsommar! Stor och varm kram till er som vill ha den.

10 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Glad Midsommar!
Kram

Renée sa...

Vilka pioner... Man blir nästan kär när man ser dessa fina blommor! Ha det bäst och glad midsommar!

Anonym sa...

Hej messan!
Jag pratade med min man om ditt dataproblem. Han trodde att det kunde vara fläkten till processorn (cpu-fläkten) som kan ha lagt av. Hoppas att Du får ordning på Din data. Detta var ett litet tips som han kunde ge.
Kram
Margit(maxelonia)

Jen sa...

Hej, hoppas du hade en bra midsommar, det hade jag suverän faktisk,så jag kan nu inte sova, ser solen går upp haha kram

Sussi sa...

Datorer brukar tyvärr bli varmar och varmare ju äldre dom blir. Jag köpte en kylplatta med fläkt i till min gamla dator. Det fungerar jättebra. Nu lägger den aldrig av mer.

Hoppas du har haft en riktigt trevlig midsommar i det soliga och fina vädret du beställde. Din beställning kom ända hit i alla fall ;)

Kramisar

my sa...

hm skulle oxå vilja ha ett datasnille vid min sida hihi
Och hoppas helgen varit underbar, massa kramar

Madeleine Berglund sa...

Hej! Hur har du det? har du haft en bra midsommar? Jag har haft så roligt, mysigt, trevligt och perfekt väder. Allt i en härlig kombination.

Jaså, har du datorproblem, vad irriterande. Ja, jag kan ju knappt blogga för att internet är i en jäkla svacka hemma hos mamma. Typiskt.

Ha de bäst!
Kram Madeleine

Anonym sa...

Jag hoppas att kransen satt i ditt hår och att du hade en fin, glad och trevlig midsommarhelg. Jag vet, det där med datorer kan bli ibland mycket knepigt. Jag själv har nyligen lämnat min på en liten service och införskaffat mig en extern hårdisk för säkerhetsskull. Allt har blivit så tekniskt och datoriserat nuförtiden, man klarar sig inte utan dator hemma … Kram

Anki sa...

Önskar dej en skön dag, saknar dina inlägg! Kram

Anonym sa...

Tänker på er...
Varmaste kramen!