söndag 1 maj 2011

Sköna maj välkommen med mindfullness


Nu är det maj, tänk så fort det gått:). Det var inte länge sen vi hade snöstorm och -20 gr...kommer ni ihåg? Jag kommer ihåg all snöskottning:). Nu pysslar jag i min kryddträdgård :).
Nu är vi mitt i det underbara då man bara har lust att stanna tiden ett tag, nu gäller det att köra mindfullness på max. Att njuta av varje stund och att leva här och nu, att se det, njuta av just den här stunden.
Det är precis det jag gjort i helgen. Min Lavendelhäck har fått lite nya tillskott, det har grillats, det har smuttats på rosévin, solen har fått värma mina kinder precis som elden i Valborg, jag har skrattat med mina älskade och så mycket mer. Jag har bara varit och det är så skönt att bara vara just vara här och nu och finna ro i det...och här kommer mina ord till er idag.
Allt kan man ta ifrån människan


Utom en sak - den yttersta friheten


att välja förhållningsätt


till det som livet för med sig.
Visst är det så? Önskar er en godnatts sömn!

9 kommentarer:

Therese sa...

Åh så härligt!
Kramar

Marie-Louise sa...

Ja den här tiden på året är så härlig :) Dock var det lite väl kallt idag för min smak. Vilka vackra rosor du bjuder på. Kram

Vattenslangen sa...

Vad vackert. Ja tänk att kunna njuta av NU. Orden "Jag ÄR det räcker" gillar jag, men så lätt att glömma. Ta väl hand om dig! Kram! Vackra bilder förresten!

Anonym sa...

Vackra rosor:) Våren är härlig, om man inte har pollenkänning... Idag hade vi frost på morgonen??? Vart tog den härliga värmen vägen.... idag hade vi frost på morgonen hos oss. Maj väder... det går åt rätt håll i alla fall... efter denna vintern längtar vi nog alla efter den härliga värmen....och solen... Önskar dig en underbar vår! Ha det gött. Kram ♥

Anonym sa...

Underbar inspiration för mindfullness! Tack <3

Frida sa...

Oj, det var jag som var anonym :)

Barnens Hjältar sa...

Åh vad härligt! Vilka fina rosor förresten.
Ja, läraren har redan sagt att hon skall kontakta konsulenten så det känns hoppfullt.
Ha en fin kväll och sov gott!!

marie sa...

Tack för dom kloka, sanna orden och de vackra bilderna.
Det gäller att fånga dagen...
kram

Anki sa...

Vilka underbara rosor jag hälsar också sköna maj välkommen.