torsdag 25 februari 2010

I love you...

Hur jag än och än vrider på det så har jag så svårt att förstå att en en del människor ständigt klagar på allt i sitt liv. Självklart så måste man få klaga...men inte ständigt. Ställer mig frågan... Kanske det är ditt liv? Hur vill du må? Vad kan du göra för att må bra? Vem har ansvaret för just ditt liv?...

Var tacksam över det liv ni har.. ni bor inte Haiti.. eller gör något åt eget ert liv....

Eva Cassidy dog 1996 i hudcancer och då visste ingen vem hon var. Hon dog när hon fyllde 33 år.
Det var då hennes musik blev känd för allmännheten efter hennes död.
Efter hennes död blev hon en stor kändis. Jag tror inte det ska vara så. Det är här och nu lever vi lever, du och jag. Jag älskar hennes musik. Här får ni en litet smakprov.

6 kommentarer:

A home far away sa...

Kloka ord, man måste ju sätta saker o ting i rätt perspektiv emellanåt! Det är ju bara upp till en själv...

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

imse sa...

Helt rätt. Vi har så lätt att lyfta över ansvaret på nån annan. Men det är ju vi själva som måste ta ansvaret för våra liv.

Spelar ofta hennes musik.

Kram, ha en bra dag!

Sussi sa...

Usch då.. Nu känner jag att mitt dåliga humör över morgonen genast ska väljas bort! Som du skriver så ska man vara väldigt glad att man inte bor i Haiti!! Det finns värre saker..

Kramisar

Therese sa...

Du är ju för klok!
Ha en fin fredag.
Krramar

charlotte sa...

en del har lättare för att bli bittra än andra o tycka synd om sig själva. men det enda de åstadkommer är ju att folk runtomkring dem tycker att de är riktiga pain in the ass

Drömmar vid sjön sa...

Ja jag håller med dig, Det finns ingen annan som kan förändra våra liv än vi själva. oavsett hur elendiga vi tycker att våra liv är kanske just nu, brukar det alltid finnas saker som är possitiva, som man kan fokusera på i stället. Läste det du skrev om Eva C, lyssnade på låten, å vilken härlig sångerska och vilket gripande öde.

Ha en bra dag Kram Ulrika