fredag 6 december 2013

Att hinna med det där

 
 
Det är bara så här det här.
Eller vad tycker du?
 
 
Kram
 
 

onsdag 4 december 2013

Fuck Cancer



Kommer ihåg när jag skrev om det här armbandet första gången. Det var nog lite då när jag opererade mig.

 Fick massa mail om det där med fuck..hur dåligt och fult det var...och nu är det helt plötsligt modernt att ha det och ingen bryr sig om det ordet längre.  Jag skrev det här då.




Cancer är en vidrig sjukdom. En vidrig sjukdom som stampar in i människors liv utan att visa någon respekt eller hänsyn. En sjukdom som tar liv och skapar oändligt mycket sorg och oro.
Därför är det okej att hata cancer.
Det är okej att vara arg, skrika och använda fula ord.
Det är helt enkelt okej att säga “Fuck Cancer”.
”Fuck Cancer” är vårt motto.
Vi använder inte orden “Fuck Cancer” med syfte att vara våldsamma eller sexistiska, utan för att visa att cancern inte har något här att göra och om den skulle dyka upp ger vi oss iallafall inte utan strid.
”Fuck Cancer” står för viljestyrka, envishet och kämparglöd.
Sedan 2012 är Fuck Cancer och Fuck Cancer-logotypen varumärkesskyddade. Ung Cancer äger rättigheterna till att använda uttrycket ”Fuck Cancer” både i tryck och som namn på event.



Jag köpte mitt armband för länge sen lite innan allt det här var och det har precis som mitt Childhood armband varit en favorit  och har en varm betydelse i hjärtat hos mig.

Blev så ledsen när jag kom hem och insåg att det var borta efter en dag ute i friska luften. Det var när jag började med vantar och varm jacka och det där resårbandet liksom glider av. Jättetrist och jag letade överallt. Nu är det borta. Jag tänker på er alla lika mycket i alla fall. Jag beställer ett nytt istället. Fast jag hade hellre gjort mitt egna igen. Precis som förra gången.

 
Varma kramar  till er alla