onsdag 12 september 2012

Den bara dog...

...datorn här hemma  Plötsligt blev det svart och no connection. Hur mycket jag än ville så gick det inte... Inte helt oväntat eftersom hon redan levt på en längre tids övertid enligt dom som kan det här med datorer :). Tur att de finns :). Jag är inte en av dom som ni säkert redan förstått. Det är ju sååå tråkigt...det ska bara fungera i min värld. Tryck på knappen sen går det liksom är min melodi. Himlans tur är att jag haft så mycket jobb så jag hade inte hunnit suttit här så mycket iaf :).

En annan tur är att det mesta ligger...på min externa hårddisk nu. Så mitt dagens tips är spara det ni är rädda om på ett säkert ställe! Ni vet alla viktiga dokument man vill ha, alla korten från alla semestrarna, festerna, korten på de nära kära, barnen, pojkvännerna, dagens outfit bilderna :), vardagsbilderna när man lekt med kameran, inspirationsbilderna....och så mycket mer...  Det händer plötsligt...:) fast man visste att de vart på g :).

Hur har ni det? Ni är så goa som finns här. Har sagt det förrut och säger det igen, gillar er så mycket. Ni betyder mycket för mig 
Har en lånedator idag...vår nya kommer snart hem. Såg att jag fått mail från många och jag har försökt med tidsbrist (ägaren ville ha datorn igen) att svara lite kort till er alla.

Vi är fantastiska och nu fångar vi stunden här. 
Varm kramar till er