fredag 31 december 2010

Gott Nytt År till er alla

Bild lånad från nätet.

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År! Här ska det njutas av god mat och så klart en god champagne också. Det nya året kommer bli ett toppenår på alla sätt och vis, eller hur?

Vovven ligger på mina fötter redan...de har börjat skjuta smällare och fler lär det bli vid 12-slaget. Hon gillar dom inte alls utan vill helst sitta i knät hos mig. Vi lyssnar på hög musik just nu:). Ha en underbar nyårskväll och var rädda om er!

måndag 27 december 2010

Neurologbesök & nya MS medicinen

Nu har jag varit på mitt läkarbesök och min läkare sa att han ville...sjukskriva mig på direkten, Han tyckte jag hade försämrats och behövde vila för att inte bli sämre.
Han var lite bekymrad över att jag inga bromsar tar och nu fick jag reda på att tabletten många av oss väntar på är försenad till hösten. Fick också reda på att den har många starka biverkningar på ögonen, på ögonbottnarna. Jag vet inte om jag längtar efter den lika mycket längre...har ingen aning om jag vill ta den eller någon annan av bromsarna. Jag vill bara ha det gott här och nu.

Jag fick en tid för en ny MR röntgen för att se hur det är med mina plack. Ni vet ju att jag berättat om mina fötter tidigare och nu var det skönt när han sa att de var lite off...speciellt höger som var lite extra off. Nu förstår jag varför jag inte får med mig tofflarna och att jag ingen känsel har och varför den bara dör ibland:).

Nänä, sa jag, till sjukskrivning...det är ju ändå jag som bestämmer. Vad blir bättre för att jag går hemma...gott att jag får vila och ta hand om mig. Jag älskar ju att ha det mycket omkring mig...även när jag inte riktigt orkar. Vet inte hur jag ska göra...blir superstressad på jobbet och blir superfrustrerad av att gå hemma. Jag vill så mycket...så otroligt mycket. Hur ska jag göra?? Ge mig råd är ni snälla.

fredag 17 december 2010

Pust...

..äntligen är det fredag igen! Jag har inte köpt några klappar än. Två har jag lyckats införskaffa på mina resor. Har ni köpt era? Lite pynt har jag fått in....som tur är.

Måste erkänna att jag känner mig lite stressad just nu. Massor massor på jobbet och julen är snart här. Min MS och jag mår si så där. Mina fötter gillar inte läget just nu och huvudet ska vi inte prata om... Ni vet det där med stressen, det är inte bra. Snart...hoppas jag få lite tid till avkoppling och att få titta in hos er alla! Tack till er alla....ni är underbara som finns här.

lördag 11 december 2010

Go natt musik...



Go natt till er alla! Musik som som man somnar till...black and white säger vissa...jag lyssnar mest och njuter... Gonatt och dröm söta drömmar.Dröm om hur det ska vara...det gör jag... Våra drömmar är det viktigaste...det vet ni ju redan.

Massor av kramar messan

onsdag 8 december 2010

Glad och trött...


Jag blir så glad när jag ser att ni finns här. Ni läser det jag skriver trots att jag inte varit inne och hälsat på hos er på länge. Tack ni fina, ni värmer att ni finns här! Jag ska svara er när kraften finns.
Jag är trött just nu. Jag känner mig sliten och när jag ser mig själv i spegeln känns det som om jag åldrats en massa bara på ett månader och visst har jag blivit sämre i min sjukdom på ett sätt. Stress är aldrig bra! Jag arbetar alldeles för mycket (det är det jag gör) och jag ser att mina kollegor också börjar se trötta ut. De säger också...jag orkar inte mer, snart går jag hem och sjukskriver mig. Jag biter ihop...vill ju inte skylla på min sjukdom. Men...jag är dötrött. Jag är också såå envis fast det blir på min egna bekostnad...
Så dum man är egentligen...?!...

onsdag 1 december 2010

Brr, vad kallt det är

Nu är det verkligen vinter ute...både med snö och kyla. Det är så kallt! Mina fötter är lite halvt avdomnade i normalläge...nu är de helt bortdomnade av kylan. Som tur är så har jag ju inte full känsel i fötterna men fryser om fossingarna det gör jag. Konstigt egentligen, för om jag tar på dom så känner jag inte så mycket. Hur kan jag då frysa om dom?? Förklara gärna.

Jag har fått en kallelse till besök hos min neurolog, världens bästa. Det ska bli skönt att gå dit nu, det var länge länge sen jag var där. Ha en fin kväll allesammans!!